Дейвид Гарет - Романтичният виртуоз на новото време.

07.07.2023 22:26:40

Дейвид Гарет - Романтичният виртуоз на новото време.

Когато се подготвях за събитие в Кюстендил, не знаех какви невероятни емоции ще ми донесе този ангажимент. Както обикновено съм подготвен за изненадите, които едно "живо предаване" може да поднесе, но кръщене, преминаващо в сватба и благодарности на младоженците под формата на билети за класически концерт. Така съдбата ме срещна с Дейвид Гарет под звездите в романтичният Античен театър в Пловдив... Думите трудно могат да опишат музика...Щастлив съм, че имах възможността да чуя на живо този истински виртуоз.

Още веднъж се убеждавам, че понякога дори и за това да си небрежен трябва сериозна подготовка - Концентрация...професионализъм и много, много работа, докато другите се забавляват!

Блог

Блог

Дейвид Гарет - Романтичният виртуоз на новото време.

Дейвид Гарет - Романтичният виртуоз на новото време.

Когато се подготвях за събитие в Кюстендил, не знаех какви невероятни емоции ще ми донесе този ангажимент. Както обикновено съм подготвен за изненадите, ко Когато се подготвях за събитие в Кюстендил, не знаех какви невероятни емоции ще ми донесе този ангажимент. Както обикновено съм подготвен за изненадите, ко 2023-07-07T22:26:41+03:00 Дейвид Гарет - Романтичният виртуоз на новото време.

<p>Когато се подготвях за събитие в Кюстендил, не знаех какви невероятни емоции ще ми донесе този ангажимент. Както обикновено съм подготвен за изненадите, които едно "живо предаване" може да поднесе, но кръщене, преминаващо в сватба и благодарности&nbsp;на младоженците под формата на билети за класически концерт. Така съдбата ме срещна с Дейвид Гарет под звездите в романтичният Античен театър в Пловдив... Думите трудно могат да опишат музика...Щастлив съм, че имах възможността да чуя на живо този истински виртуоз.</p> <p>Още веднъж се убеждавам, че понякога дори и за това да си небрежен трябва сериозна подготовка - Концентрация...професионализъм и много, много работа, докато другите се забавляват!</p>

Сравнение на продукти