Услуги

Озвучаване

Good vibes only!
Разполагаме с техника за освучаване на ивенти от всякакъв мащаб. Ще вземем в предвид всички необходими параметри на вашето събитие, за да предложим подходящо по качество и бюджет озвучаване.

Сватбен, Парти Дисководещ

За ръка с доброто настроение.   
На вашето събитие - вие сте главните действащи лица. Вие определяте изискванията за водене на вашето тържество. Можете да разчитате на подкрепа от страна на нашият водещ за следване на сценарият, който сте съставили. След като веднъж уточните детайлите можете да бъдете сигурни, че таймингът ще бъде спазен. И все пак всичко може да се промени в хода на събитието - всичко е във вашите ръце, а ние сме там и ръка за ръка с доброто настроение.

Осветление

В светлините на прожекторите. 
Диджеят ръководи Управлението на всички видове осветление, които сте избрали. За да преобразите всяка една зала, можете да избирате от различните варианти за осветление - на дансига, интерионно, насочено и др.

Пушек машина

В облаците. 
За да създадем неповторима атмосфера за сцената, пушек машината ще издигне вашето събитие на по-високо ниво. С нашата пушек машина можем да ви издигнем в облаците за най-романтичният танц в облаците

Фотобудка

ново! О, миг поспри! ФОТОБУДКА
Прекрасно знаем, че най-добрият начин да запазим дълго време спомена за добрият празник това е хубавата снимка. За да можете и вие и вашите гости да получите своето звездно тържество сме се погрижили да осигурим възможности за запечатване на настроението ви във фото огледало, фотобудка и дори каравана за снимки.

Караоке

Звезадта си ти! 
Винаги си мечтал за това да изпееш любимата си песен пред публика, това е твоят шанс. Никога не си мислел да излезеш от зоната си на комфорт…сега е твоят шанс да се предизвикаш, да поднесеш изненада, да блеснеш.

Локации

Там, където е забавлението. 
Наши клиенти има в цяла България (дори и извън :) ), но основните ни събития са на картата на Забавлението в София и региона, но работим с квалифицирани диджеи от цяла България. Обадете се, за да проверите, дали сме наблизо за вашето събитие.

И ОЩЕ:
• Цялостна организация на събитието
• Анимация, танцови формации, певци и инструменталисти
• Сцена, Кетъринг и Декорация
• Видео и фото заснемане,
• Директно излъчване, стрийминг
ЗА ВАШИТЕ ..... Линк към категории

Сравнение на продукти